Fu Wah

Fu Wah is een Chinees restaurant gelegen aan Prestantstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Fu Wah in Maastricht

Fu Wah Chinees restaurant is een populair restaurant dat een menukaart biedt met diverse gerechten. Klanten geven het restaurant een beoordeling van 4 sterren. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast kun je ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart vind je onder andere verschillende combinatiemenu's, Kantonese specialiteiten, soepen, voor- en bijgerechten, bami gerechten, mifang gerechten, nasigerechten, vleesgerechten, kipgerechten en eendgerechten. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Fu Wah verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fu Wah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fu Wah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fu Wah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fu Wah reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fu Wah

Bezoekers bekeken ook