Tsi-Au

Tsi-Au is een Chinees restaurant gelegen aan Niels Bohrstraat 34 in Maastricht.

Meer informatie over Tsi-Au in Maastricht

Tsi-Au is een Chinees, Indisch en Thais restaurant gevestigd in Heer-Maastricht sinds 1980. Het restaurant is bekend in de omgeving en biedt een ruime keuze aan gerechten uit de Aziatische keuken. Naast de basisgerechten uit de Chinees-Indische keuken, zijn er ook specialiteiten uit de Thaise en Kantonese keuken verkrijgbaar. De gerechten kunnen zowel in het restaurant gegeten worden als afgehaald worden. Het restaurant is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. In het restaurant kunnen gasten genieten van traditioneel geserveerde gerechten, zoals de Tie-paangerechten. Het restaurant is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en beschikt over airconditioning. Openingstijden kunnen variëren, maar bestellingen en reserveringen buiten deze tijden zijn mogelijk in overleg. Het adres van het restaurant is Niels Bohrstraat 34 in Maastricht.

Wil je weten wat Tsi-Au verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tsi-Au of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tsi-Au? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tsi-Au het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tsi-Au reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tsi-Au

Bezoekers bekeken ook