La Chine

La Chine is een Chinees restaurant gelegen aan Markt 33 in Maastricht.

Meer informatie over La Chine in Maastricht

Restaurant La Chine is het eerste Chinese restaurant in Maastricht en wordt sinds 1951 gerund door de familie Choy. Het restaurant is gelegen in het hartje van Maastricht, op de Markt tegenover het Stadhuis. Gasten kunnen genieten van de heerlijke Chinese cuisine voor een drankje, lunch, hapje tussendoor of diner. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om verrast of verwend te worden met een speciaal samengesteld menu. In de zomer kunnen gasten ook buiten op het terras genieten van een drankje of hapje. Alle gerechten zijn ook af te halen.

Wil je weten wat La Chine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Chine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Chine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Chine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Chine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Chine

Bezoekers bekeken ook