New China Garden

New China Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Meerssenerweg 59A in Maastricht.

Meer informatie over New China Garden in Maastricht

In dit tekstfragment wordt informatie gegeven over New China Garden Maastricht, een Chinees restaurant gevestigd aan de Meerssenerweg 59A in Maastricht. Het telefoonnummer van het restaurant is 0433-634432 en het e-mailadres is maastrichtnewchinagarden@gmail.com. Verder wordt er gesproken over de openingstijden van het restaurant, maar er worden geen specifieke tijden genoemd. Er wordt ook vermeld dat er een extra sluitingsdag(en) is, maar ook hier wordt geen specifieke datum gegeven. Ten slotte wordt er aangegeven dat men het restaurant kan volgen op social media, maar er wordt niet vermeld op welke platforms.

Wil je weten wat New China Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New China Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New China Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New China Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar New China Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New China Garden

Bezoekers bekeken ook