Klein domein

Klein domein is een Kinderopvangbureau gelegen aan Dopplerdomein 81 in Maastricht.

Meer informatie over Klein domein in Maastricht

Klein Domein is een kleinschalige groene gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is een professionele en liefdevolle plek waar kinderen spelen, leren en creatief bezig zijn met natuurlijke materialen. Ze krijgen de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en de omgeving speelt in op hun specifieke behoeftes. Bij Klein Domein worden kinderen spelenderwijs begeleid om in hun eigenheid tot groei en bloei te komen. Voor contact kan er gebeld worden naar 06 15 15 69 81 of een e-mail gestuurd worden naar y.pijnenburg@gmail.com. Het adres is Dopplerdomein 81, 6229 GP in Maastricht. Het LRKP-nummer is 211677814 en het KVK-nummer is 67975380.

Wil je weten wat Klein domein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klein domein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein domein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein domein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Klein domein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klein domein

Bezoekers bekeken ook