MIK BSO de Gouden Wereld

MIK BSO de Gouden Wereld is een Kinderopvangbureau gelegen aan Goudenweg 200 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO de Gouden Wereld in Maastricht

Buitenschoolse opvang (BSO) de Gouden Wereld is een plek waar kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd kunnen chillen, kletsen en genieten. De BSO is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC): Dynamiek, in Maastricht. Kinderen van basisschool Dynamiek worden lopend opgehaald, terwijl kinderen van andere omliggende scholen met een taxi worden opgehaald. De locatie van de BSO is vernoemd naar natuurspeelplaats 'de Gouden Wereld', waardoor de kinderen veel tijd in de natuur doorbrengen. Naast buitenactiviteiten kunnen de kinderen ook knutselen, lezen, toneelspelen en 'chillen'. De BSO is gekoppeld aan verschillende basisscholen en biedt ook voorschoolse opvang aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur en tijdens schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK BSO de Gouden Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO de Gouden Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO de Gouden Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO de Gouden Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO de Gouden Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO de Gouden Wereld

Bezoekers bekeken ook