MIK BSO Villa Max

MIK BSO Villa Max is een Kinderopvangbureau gelegen aan Begijnenstraat 11 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Villa Max in Maastricht

Buitenschoolse opvang Villa Max is een stoere opvang voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De opvang is gevestigd in Integraal Kindcentrum (IKC) Binnenstad en biedt elke dag een nieuw avontuur. De activiteiten zijn afgestemd op oudere kinderen en variëren van dansen en voorlezen tot schaken, bouwen en filmen. Daarnaast kunnen kinderen zwemlessen volgen bij Zenden in de binnenstad. Deze lessen vinden plaats op donderdag van 15.00 tot 15.30 uur en worden gegeven in een klein groepje. De voortgang van de zwemlessen kan gevolgd worden via een online zwemvolgsysteem en ieder kind krijgt een zwemtasje. BSO Villa Max is gekoppeld aan OBS Binnenstad in Maastricht. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag na school tot 18.30 uur en tijdens vakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK BSO Villa Max verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Villa Max of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Villa Max? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Villa Max het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Villa Max reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Villa Max

Bezoekers bekeken ook