MIK KDV Juliana

MIK KDV Juliana is een Kinderopvangbureau gelegen aan Grote Looiersstraat 23A in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Juliana in Maastricht

Kinderdagverblijf Juliana is een monumentaal pand gelegen in het Jekerkwartier in Maastricht. Kinderen van 6 weken tot 4 jaar kunnen hier spelen, ontdekken, leren en avonturen beleven. Het kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer en een grote stadstuin waar kinderen van alle leeftijden kunnen spelen. Ze bieden ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan, waarbij spelenderwijs taal en sociale vaardigheden worden ontwikkeld. Peuteropvang Sint Pieter is ook beschikbaar voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen voor baby's, peuters en verticale groepen. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, met verlengde opvang tot 18.30 uur op afspraak.

Wil je weten wat MIK KDV Juliana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Juliana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Juliana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Juliana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Juliana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Juliana

Bezoekers bekeken ook