MIK BSO Aloysius

MIK BSO Aloysius is een Kinderopvangbureau gelegen aan Brusselsestraat 46 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Aloysius in Maastricht

Buitenschoolse opvang Aloysius in Maastricht biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang is gevestigd in een uniek vertrek van het Integraal Kindcentrum Aloysius. Er is zowel binnen als buiten veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Jongere kinderen kunnen bijvoorbeeld kastelen bouwen en ridder spelen, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van de Wii hoek of relaxen in de speciale ruimte met hangmat en jukebox. De opvang gaat regelmatig naar natuurgebied de Hoge Fronten om buitenactiviteiten te doen. BSO Aloysius is gekoppeld aan basisschool St. Aloysius. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u hieronder kijken. De opvang is geopend op schooldagen tot 18.30 uur en tijdens vakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK BSO Aloysius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Aloysius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Aloysius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Aloysius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Aloysius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Aloysius

Bezoekers bekeken ook