MIK BSO Scharn

MIK BSO Scharn is een Kinderopvangbureau gelegen aan Wethouder van Caldenborghlaan 38 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Scharn in Maastricht

BSO Scharn in Maastricht biedt elke dag nieuwe en verrassende activiteiten voor kinderen. De BSO heeft prachtige ruimtes en een binnentuin waar kinderen avonturen kunnen beleven. De BSO is verdeeld in twee groepen, waarbij de jongste kinderen elke dag een nieuwe activiteitenlijst krijgen. Er is een kunstatelier waar creatieve projecten worden bedacht en er wordt veel buiten gespeeld in de binnentuin. BSO Scharn hecht veel waarde aan een vertrouwensband met zowel de kinderen als de ouders. Ze willen dat kinderen zich veilig en thuis voelen en organiseren verschillende activiteiten waar de kinderen van kunnen genieten. Tijdens de vakanties worden er extra feestelijke activiteiten georganiseerd. De BSO is gekoppeld aan verschillende basisscholen in de omgeving.

Wil je weten wat MIK BSO Scharn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Scharn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Scharn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Scharn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Scharn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Scharn

Bezoekers bekeken ook