MIK BSO Go Nuts

MIK BSO Go Nuts is een Kinderopvangbureau gelegen aan Regentesselaan 2 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Go Nuts in Maastricht

Buitenschoolse opvang Go Nuts in Maastricht biedt kinderen van 4 tot 13 jaar een gezellige en huiselijke plek om na school te ontspannen. De opvang is gevestigd in het Integraal Kindcentrum NutsWereld en is verbonden met basisscholen Suringar, De Regenboog en de Nutsschool. De opvang heeft vier groepsruimtes, waaronder een creatieve ruimte, een loungeplek en een keuken. Daarnaast is er een prachtige natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Geïnteresseerd? Plan een vrijblijvende rondleiding en kom het zelf ervaren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag na school tot 18.30 uur, en tijdens schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK BSO Go Nuts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Go Nuts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Go Nuts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Go Nuts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Go Nuts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Go Nuts

Bezoekers bekeken ook