MIK BSO de Beestenbende

MIK BSO de Beestenbende is een Kinderopvangbureau gelegen aan Alesiahof 40 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO de Beestenbende in Maastricht

Buitenschoolse opvang Beestenbende is een bijzondere opvang op de kinderboerderij Daalhoeve in Maastricht. Kinderen van 7 tot 13 jaar kunnen hier na school komen chillen, kletsen en genieten. Bij Beestenbende kunnen kinderen onder andere meedoen aan activiteiten zoals een 'cavia wasdag', lammetjes de fles geven en werken in de moestuin. De opvang is gekoppeld aan verschillende basisscholen in Maastricht. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18.30 uur, maar er kan een aanpassing in de openstelling plaatsvinden bij voldoende interesse en aanmeldingen.

Wil je weten wat MIK BSO de Beestenbende verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO de Beestenbende of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO de Beestenbende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO de Beestenbende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO de Beestenbende reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO de Beestenbende

Bezoekers bekeken ook