Restaurant Rantrée Maastricht

Restaurant Rantrée Maastricht is een Restaurant gelegen aan Het Wilhelmus 30L in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Rantrée Maastricht in Maastricht

In de tekst wordt het restaurant Rantrée op de 8e verdieping van het Dormio Resort Hotel op de Dousberg geïntroduceerd. Het restaurant heeft een Michelinster en wordt geprezen met een score van 16/20 door Gault&Milliau. De culinaire beleving in het restaurant begint bij de ontvangst, biedt een smaakpapilprikkelende ervaring en eindigt met een glimlach. Het menu is tongstrelend en altijd verrassend. Het codewoord voor de wijnkaart is 'anders', waarbij er niet voor hedendaagse klassiekers wordt gekozen, maar voor ontdekkingen van de toekomst. Als men op de hoogte wil blijven van nieuwtjes en ontwikkelingen van restaurant Rantrée, kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Restaurant Rantrée Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Rantrée Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Rantrée Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Rantrée Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Rantrée Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Rantrée Maastricht

Bezoekers bekeken ook